Jag ger er Fingret!



Jag tänkte väl mig en grand finale på glasdesignkursen. Lampan klar, presentation gjord, workbook inlämnad - ett ärr på detta? Ja tack!

Nej, allvarligt talat. Jag tänkte såga till mina två första prototyper, de jag inte lämnade iväg till proffset i skogen. Tänkte göra hängande lampor, men glaset sprack i min hand och skar in i långfingret.

Det var inget drömscenario, men så här i efterhand var det intressant att se hur jag reagerade - jag stängde av sågen (först kylvattnet, sedan sågklingan), sköljde av handen, sa till de andra att nu måste jag till akuten - hämta Ole, tog emot utsträckta sårtvättsservetter, tog emot papper, höll handen högt, svor, bad om min kappa, fick min väska, travade iväg. Det var skönt att få veta att jag verkar vara den typ som är lugn och håller mig på fötterna när det gäller. Sen att jag snyftade var väl en annan sak, jag var ganska orolig för min fingertopp. Älskade fingertopp!

De sydde ihop med tre stygn och satte en tejpbit på sidan, la på kompress. Sedan kröntes härligheten med en vadderad fingertuta som mer än fördubblade fingrets tjocklek. Det är otroligt klumpigt, men påminner mig om att vara lite försiktig med fingret.

Nu ska jag äta lite choklad och sedan sova!

Slutspurt

En vansinnig förkylning kastade sig över mig, klängde fast. Blev lite sinkad, men nu börjar det ändå närma sig ett slutresultat.

Vad tror vi om lampfästet?


RSS 2.0