Höstterminen 08



Då var det återtåg till Nybro. Det blir trevligt att träffa alla igen.

Obs. bilden har ingenting med ämnet att göra, hoppas jag.

Vad har man till en illröd kjol?

Idag har jag till stor del suttit vid symaskinen med ett rött tyg i knät. Jag improviserade med saxen i klippte till på känn. Det blev rätt lyckat, men jag är lite missnöjd med hur tydligt infodringen (ni anar inte hur länge jag fick leta efter det ordet - det var helt frånvarande) syns. Får fundera lite på hur jag ska göra med det, känner inte att jag borde sy mer idag.

Den behöver fållas och strykas, förstås, men jag känner också att jag kanske borde göra något mer av den. Ett skärp t ex. Det ser lite tomt ut. Sedan är ju frågan vad man ska ha till den!?


Några bilder i sommar






Sensommarn

Jag har skön träningsvärk och mer irriterande sötsug.

Snart åker jag söderut igen. Sommaren har inte inneburit några storverk, men jag har läst en hel del och inte gjort av med alltför mycket pengar. Vilket är bra, eftersom jag inte heller tjänat några. Jag står nu här med 1500 på kontot - pengar som till stor del ryker på tisdag, när jag klipper mig - och tänker att jag ska erbjuda mig att tvätta fönster och allt vad som finns, för lite pengar att äta för tills CSN beviljar mig septembers allmosa. Jag tror mig veta att mamma inte skulle låta mig svälta...

Det ska bli skönt att komma hem till lägenheten, byta gardiner och vattna blommorna. Jag ser fram emot hösten i Kalmar.

Agnes och Elin i Bysjön


RSS 2.0