Kojan blir lampa blir möbel

Igår började det lossna - och idag gjorde det det! Hela dagen har jag suttit vid mitt skrivbord i Pukeberg, Nybro och knåpat med en skissmodell på min "kojlampa". Tandpetare, maskeringstejp och brunpapper:



Jag är, som ni ser, lite inspirerad av paraplyer, men om man vill kan man även se vissa drag av snäcka... undrar då verkligen hur det kommer sig.

Tänkte att materialet skulle vara ett vävt ulltyg, så blir den lite mer möbel, än bara lampskärm - och det är den ju: lite mer möbel.

Tema: Vila

Jag sitter hemma i Bonäset. Halvvägs in i projektet Tema: Vila.

Var nyss ute en sväng med Simon. Han ville så gärna hälsa på en pytteliten hund längre ner i backen, så han bara drog iväg och gruset under mina sulor drog omkull mig. Jag rasade pladask och slog armen, som nu skvallrar om ett präktigt blåmärkes ankomst. Fast det som gjorde ondast var nog att jag liksom rev upp en skåra i fingret på hans koppel. Det blödde ingenting alls, men det såg rätt djupt ut och svider fortfarande. Ska bli spännande att se hur det läker. Hudens läkeprocess är en fascinerande sak. (Skönt att man fortfarande är rätt barnslig av sig.)

När det gäller arbetsmoral är det ypperligt med en hunds sällskap. Man är inte ensam, men blir inte involverad i en massa distraherande konversationer och aktiviteter. Och så kan man gosa lite då och då.


Imageboards. Eller moodboards eller vad man vill kalla dem. Det är tänkt att de ska kommunicera den känslan man vill att produkten ska ge. Jag är mest nöjd med mittenbilden, trots att den inte är riktigt färdigkomponerad. Den ger den ombonade, harmoniska känslan jag är ute efter. Tror jag?

RSS 2.0