Projektarbete

Jag har kommit in i projektet och jag älskar det! Jag får små euforikänslor av att jobba med det. Det är intressant och det finns så många ingångar. Har än så länge bara intervjuat två personer om stress och avkoppling, men idéerna flödar. Underbart! Det är något avkopplande i att jobba med det här. Jag har inte gott om tid, men jag är inte stressad.

Ska skriva klart mina reflektioner, sedan ska jag äta lunch, låna bok, jobba vidare.

Ikväll blir det förhoppningsvis brasa nere i Kalmarsundsparken och någon öl på Söderport, sedan måste jag packa för Norrköpingsvistelse i helgen.

Sommar

Idag: årets första utomhusglass.

Det hände på perrongen i Nybro, under gassande sol, i väntan på ett försenat tåg.

Det har varit sommar nu några dagar. Jag är helt utmattad av värmen.

Jag försöker!

Jaha, idag har jag spenderat eftermiddagen på stan, tappert shoppande. Försökt, dvs. Försökt, försökt, försökt. Jag har ett sånt behov av nya kläder att det finns inte... resultatet? Ett par shorts (faktiskt, tro det eller ej, de ska sitta på mig) och ett par solglas att sätta på glasögonen. Jag behövde verkligen en kjol och/eller en klänning, men det fanns inget som passade. Jag får ta och rita mönster och sy i helgen, helt enkelt.

Nu ska jag gå och köpa mat (och tandkräm och toapapper och tvättmedel) och sedan ska jag ha mys och hemmakväll i protest mot gårdsfesten som väl kommer att larma hela natten.

Sliter med projektbeskrivning

Imorgon klockan 12 ska den vara inlämnad. Jag ska ha specificerat syfte och bakgrund, tidsplan och metoder, användare och projektrubrik. Vid skrivande stund vet jag inget av detta.

Projektet har att göra med en "interaktionsartefakt i rumslig kontext". Tjusiga ord, men jag har föga aning vad jag ska göra med dem.


Här är en fin idé till vattekokare, som någon annan gjort.

Re-bicycle


Re-bicycle by Johanna Nilsson, Jimmy Sioutas, Sara Näslund

RSS 2.0