Tvättider

Vaknar. Okej, vågar jag kolla på klockan? Hoppas den är åtta eller något sånt... 9:54, typiskt. 9:55. Radion slår på. Upp och rafsa ihop tvätten!

Total besvikelse i tvättstugan. Jag var helt bombsäker, jag hade till och med rabblat 16:e-16:e-klockan-10 i trapphuset häromdagen, men när jag kom fram till tavlan satt mitt tvättlås inte på den 16:e klockan 10, utan på den 19:e. Jag sneglade argt på det lås som satt på min tid och började fundera på om det fräckt nog stulit mitt 16:e-klockan-10. Antingen det eller så har jag blivit både senil och paranoid.

Ja, ja, jag får tvätta klockan 1 istället.

Hej julledighet!

Å pust, vad jag är trött. Det har varit en hård sista vecka i projektet och nu, helt plötsligt, är det slut. Det finns inget jag MÅSTE göra (förutom tvättastädadiskabäddapacka).

Redovisningen gick bra, men jag känner mig inte helt nöjd med mitt resultat. Men, men, det gör inte så mycket. Nu är det god jul i flera, flera veckor.

Bilder

Först och främst kan jag glädja med att locket för örat släppt lite. Det är härligt att höra igen.

Som om det inte vore nog, lägger jag också upp lite bilder:

Detta är modellen jag kommer att jobba vidare på


Trion jag gjorde idag


En CAD:ad bäver




Julstök

För ett ögonblick sedan hade vi två hela veckor kvar i projektet. Imorgon är det bara en och en helg, men jag känner mig inte stressad. Det tänker jag inte bli heller.

Sedan den fantastiska helgen i Göteborg har jag känt mig lite förkyld (antagligen pga för lite sömn, omprioriterad kost, regn och rusk), men det har inte brutit ut, bara legat och retats lite i halsen och bihålorna. Igår vaknade jag dock med att det satt sig i mitt högra öra. Känner mig ganska frisk, förutom att min hörselgång känns som bomull och släpper igenom ljud väldigt selektivt. Ibland känns det som om det släpper när jag gäspar riktigt stort (som nu) eller när jag hickar, men det bara för någon sekund.

Var i skolan lite längre idag och lekte med CAD. Jag börjar kunna hantera det hjälpligt och det är skoj. Tog en sväng till secondhandaffären tillsammans med Johanna också. Jag köpte en ljusstake för 15:- och två lampskärmar i glas för 10:- styck.



Imorgon är det verkstadsarbete. Har ni tur och jag tid så kanske det kommer lite bilder på vad jag jobbar med.

RSS 2.0