Förlåt

Jag vet, bloggen är väldigt åsidosatt. Bilder från Berlin ska ju naturligtvis laddas upp och julmarknaden behandlas. Projektet också givetvis. Men allt det får vänta. Jag måste sova.

Här är i alla fall ett litet stilleben som visar min karaff från Berlin samt att jag äter mina frukter varje dag.


Utanpå-ramat



Färdigjobbat. Ramarna blev som ovan, som ni säkert förstår. Igår kväll var jag inte alls nöjd, men nu känns det riktigt bra. Det dumma är att jag inte har något fotografi att sätta fast på ramen, så för nu fick ett vykort jag köpte i Berlin duga. Får försöka fixa något imorgon... på något vis.

Tidigare idag var vi på studiebesök på Playsam. Inspirerande.

Matlagning



Sojakorvsgryta

Sojakorvsslantar
Schalottenlök
Vitlök
Morotsslantar
Broccoli
Krossade tomater
Tomatpuré
Grönsaksbuljong
Dijonsenap
Örtkryddor

Tomteverkstad



Här bor jag. Rummet känns mindre än vanligt, nu när jag trängs med tvätten, Berlinpackningen (ouppackad, som vanligt), kuddar, inköp och inte minst de 16 ramar jag jobbar med till julmarknaden till helgen.

Jag är ganska trött alltså. Imorgon studiebesök på Playsam, lunch på stan med Johanna (nu när jag har råd - puss mamma!) och sedan fortsatt julmarknadsjobb. Jag är inte helt nöjd med det jag gjorde idag. Men nu: god natt!

Icke-effektiv söndag

Jag har sölat hela dagen. Imorgon ska jag lämna in en hemtenta om populärkulturen och medias roll för vår identitet och omvärldsuppfattning. Den är inte klar. Och jag har en blåsa längst in på höger sida av tungan.

Berlin, ja. Det var länge sedan jag sist var utomlands (nej, Norge räknas inte riktigt) och när jag satt på bussen kände jag att det var hög tid för nya intryck. Kalmar är trevligt, men bjuder inte på så mycket nytt.

Att hamna i en helt ny stad är både förvirrande och belåtet. Man kan inte orientera sig, man förstår inte vad som står på skyltar, men i nästa sekund kommer man på att det är lite det som är tjusningen: man lär sig - och blir belåten.

Nu orkar jag inte mer här. Imorgon är det skola och jag måste plocka ihop lite. Mer Berlininlägg blir det naturligtvis.

Ish binn ajn Bärlinär

Hej gott folk och välkommen tillbaka till min blogg. Jag är nyss hemkommen från Berlin och är ganska utmattad. Bilder och intryck tillkommer nog under kvällen.

RSS 2.0